8700 Marcali, Petőfi u. 16.

+36 85 510 643

titkarsag@berzsenyimarcali.hu

Iskolánkban szinte már feledésbe merült a farsangi mulatság. Azonban február 24-én délután - elsősorban Gergye Petra tanárnő fáradhatatlan szervezésének köszönhetően - átélhették a gimnázium diákjai és tanárai ezt a nagyszerű eseményt.

Az izgalmas és változatos programok felvonulással kezdődtek osztályok szerinti sorrendben. Nagyon kreatív jelmezeket és produkciókat láthattunk az egyéni és a csoportos fellépőktől. A jelmezes felvonulást a végzősök meglepetésprodukciója, egy flashmob zárta.

Ezután játékos vetélkedőn vehettek részt az osztályok 4-5 fős csapatai. Az eredményhirdetést követően közös teázásra is volt lehetőség. Ám az izgalmak ekkor még korántsem értek véget, hiszen a várva várt tombolával folytatódott az este. Rendkívül sok értékes és hasznos nyereményt sorsoltak ki, a kedves felajánlóknak ezúton is köszönjük.

A program diszkóval zárult.

A végzősök a flashmobot másnap este a Marcali Borforraló Fesztiválon is előadták. A produkció nem várt sikert aratott. Az erről készült videó megtekinthető a gimnázium honlapján és a Marcali Portálon.

Kovács Péter 12.E